Kedves Kiránduló!

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat, engedjék meg, hogy bemutassuk apartmanunkat!
Apartmanunk a Gyulai várfürdőtől 80m-re található, négyperces sétával elérhető a gyönyörű felújított belváros, ahol kávézók, éttermek, üzletek, szökőkutak várják a vendégeket.
Igyekeztünk úgy kialakítani a szálláshelyet, hogy minden igényt kielégítsen. A galériás 4 személyes apartman ideális szálláslehetőség családoknak és kisebb baráti társaságoknak.
Az idelátogatók komfortérzetét jól felszerelt konyhával, tágas ebédlővel, szépen kivitelezett hálórésszel, fürdőszobával, külön wc helyiséggel, zárt udvarral és saját garázzsal biztosítjuk.
Az apartman egyedi padlófűtésű.
A konyhában hűtőszekrény, kerámialapos tűzhely, kávéfőző, kenyérpirító, étkészlet, edények az alapfelszereltséghez tartoznak.
A felső galériás szinten található 2 db 1 személyes kényelmes ágy és egy komód. Az alsó szinten a nagy nappaliban egy franciaágy, TV, ebédlőasztal, 4 szék, a fürdőszoba, a WC.
A vendégek saját kulcsot kapnak, szabadon, időkorlátozás nélkül használhatják a szálláshelyet.

Gyulától néhány kilométerre folyik a Fehér-körös, Fekete-körös és a Kettős-körös. Ha szeretik a természetet, folyóparti kirándulást, horgászatot. biztosak vagyunk benne, hogy a Körösök partján élménygazdag időtöltésben lesz részük.


Nyitvatartásunk NON-STOP, az év minden napján.

Üdülési csekket elfogadunk!

Köszönjük, hogy megtisztelt figyelmével, és ha még nem tette, kérjük tekintse meg képeinket!

Jó pihenést kívánunk !

Pongrácz Lillaszepkartya.png, 37kB

A gyulai fényképek a forrása: www.gyulainfo.hu
A képek másolása, használata, csak a jogtulajdonos engedélyével!


Hunor apartman Gyula